Om bageriet

Artikel om Bageriet Forsse Bruk publicerad Tidningen Ångermanland 2010-12-29

Tillverkar surdegsbröd och annat matbröd med anknytning till kontinenten och österut samt skållat rågbröd, tekakor (mjölkfria) med havre, ibland småfranska  och kavring m m. Har även matpajer ”dagens paj” med sallad till, kaffe o liten kaka efteråt. Ring gärna i förväg och hör vad som finns för dagen. Tekakor och rågbröd finns ofta i min frys.

Fikabrödet består av: Kanel-, kardemumma-, äppel- och blåbärsbullar, muffins, mjuka kakor m m men även en och annan småkaka.

Det kan vara så att någon sort saknas för dagen men, som sagt, hör gärna av dig så berättar jag vad som finns.  Jag bakar också på beställning.

Ljust surdegsbröd och i förgrunden tekakor innehållande havre och vete

Finskt surdegsbröd med bl a filmjölk och råg. Tufft och inget för veklingar. Syrligt och saftigt. Skärs i tunna skivor.

/Ann-Britt, 070-679 61 66

Annons
Publicerat on 2017-11-09 at 07:59  Kommentarer inaktiverade för Om bageriet